De Kracht van Inclusieve Technologie
×

Aanmelden

Aanmelden *

Deelname is kosteloos, de organiserende partijen dragen de kosten van het congres. Bij no-show brengen wij u een bedrag van € 50,- excl. btw aan administratiekosten in rekening. Daarvoor vragen wij om uw factuurgegevens.

Tijdens het congres worden foto- en filmopnames gemaakt *

Zo ja, geef hieronder aan welke voedselallergie(ën) u heeft, we houden rekening met genoeg vegetarische mogelijkheden.

Ondersteuning *

Heeft u tijdens het congres behoefte aan fysieke ondersteuning in enige vorm (bijv. aangepast rolstoelvervoer, doventolk)?

We gaan ons best doen om ondersteuning te bieden, we nemen hier contact met u over op.

Algemene voorwaarden *

Deelname aan dit congres is kosteloos. Bij no-show brengen wij u een bedrag van € 50,- excl. btw aan administratiekosten in rekening. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u zichzelf laten vervangen door een collega. 

Facturatie wordt verzorgd door HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie b.v. - Herenweg 180, 2101 MV Heemstede - kvk 34239540 - btw NL8152.56.292.B01.

Gebruik gegevens en privacy *

De (persoons-)gegevens die u invoert in dit inschrijfformulier worden verwerkt in Registraid. Dit is een applicatie en handelsnaam van HOEZO! projectmanagement en congresorganisatie. KIT & CTI zijn de eigenaar en verantwoordelijke van deze data/gegevens. HOEZO! Projectmanagement en Congresorganisatie is verwerker van deze (persoons-)gegevens en heeft hiervoor een verwerkersovereenkomst met de verschillende organisaties uit de samenwerkingsverbanden.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.Ondervindt u problemen bij uw aanmelding? Neem contact op met Ashlyn Kuijlaars via: 023 5552720 of info@congresinclusie-techniek.nl .

Ondervindt u problemen bij uw aanmelding? Neem contact op met Ashlyn Kuijlaars via: 023 5552720 of info@congresinclusie-techniek.nl .