×
 

Innovatieplein

Tijdens het congres ‘De Kracht van Inclusieve Technologie’ willen we bezoekers graag laten ervaren welke technologische oplossingen er zijn. Dit doen we op het innovatieplein voorafgaand aan het congres, tijdens de pauzes en naderhand. Organisaties die interesse hebben in het presenteren van hun technologische oplossing op dit innovatieplein kunnen een e-mail sturen naar de organisatie. We ontvangen graag welke oplossing jullie willen presenteren en op welke manier dit bijdraagt aan inclusie van medewerkers met een arbeidsbeperking.

Het congres is geen beurs en het gaat nadrukkelijk niet om een reclame-uiting en verkoop. Het plein is bedoeld ter inspiratie. We bieden daarmee een podium aan mogelijke oplossingen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat u in contact komt met partijen die mogelijk interesse hebben voor verdere contacten.

Bij de uiteindelijke keuze van partijen wordt gekeken naar zoveel mogelijk variatie in soort technologie, aard van de beperking die de technologie ondersteunt en welk aspect van werktoeleiding of werkondersteuning de technologie ondersteunt.

mojoimagealt-7813-alt

 


Jaarbeurs Julianagebied


Jaarbeursplein
3421 AL
Utrecht

 

T: 030 295 5911 
E: info@jaarbeurs.nl 
W:  www.jaarbeurs.nl

 
 

 


Coalitie voor Technologie en Inclusie
www.technologievoorinclusie.nl

 

Kennisalliantie Inclusie en Technologie

www.inclusievetechnologie.nl